FRF : Mesaj de solidaritate in proiectul UEFA EURO 2020

Federația Română de Fotbal salută declarația de intenție a ministrului Tineretului și Sportului, domnul Ionuț Stroe, de a formaliza la nivel guvernamental oferta Bucureștiului de găzduire a mai multor meciuri ale EURO 2020 decât cele alocate până acum, dacă se va pune problema unei redistribuiri. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a avut consultări cu partenerii reprezentativi din proiectul organizării EURO 2020 la București încă de la momentul amânării competiției și a informat UEFA despre această disponibilitate.

Citește mai mult

Asociația Județeană de Fotbal Sălaj : soluții pentru campionate

Din campionatul de Liga a IV-a rezulta campioana județului Sălaj care ne va reprezenta la barajul de promovare in Liga a III-a cu campioana județului Bihor. La 8 martie 2020 Liga a IV-a avea disputate 14 etape din totalul de 22, care au inclus tur si retur la cele 11 echipe participante. Clasamentul la data întreruperii campionatului, cu 13 jocuri disputate primele doua era.

Citește mai mult

Campionatul de volei a fost înghețat – Volei Municipal Zalău rămâne fără medalie

Consiliul Director al Federației Române de Volei a decis miercuri “înghețarea” campionatelor de seniori atât la masculin, cât și la feminin, luându-se în calcul clasamentul de la finalul sezonului regulat. Campioană la masculin, în aceste condiții, este Arcada Galați, iar competiția feminină a fost câștigată de Volei Alba Blaj.
Chiar dacă a beneficiat de un buget cât se poate de consistent, Volei Municipal Zalău nu a avut o evoluție pe măsură în acest sezon, terminând sezonul regulat doar pe poziția a patra, loc pe care, de altfel, încheie și campionatul ca urmare a deciziei luată miercuri de FRV.

Citește mai mult

Handbalistele de la HC Zalău, pregătire individuală în următoarele două săptămâni

Cu toate că managerul Gheorghe Tadici a decis ca echipa de handbal să-și continue pregătirea după programul normal stabilit, situația s-a schimbat în cursul zilei de marți, după ce Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a solicitat prelungirea perioadei de suspendare a campionatului până la data de 16 aprilie.

Citește mai mult