Incendiu la casa parohială din Zimbor

Sâmbătă noaptea spre duminică Garda Hida şi Punctul de lucru Sânmihaiu Almaşului au fost solicitate să intervină la un incendiu, izbucnit la un imobil (casa parohială) din localitatea Zimbor.
Incendiul se manifesta violent la întreg acoperișul și în interiorul imobilului pe o suprafață de circa 150 mp, în sprijin au fost solicitate două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Secția Jibou și Detașamentul Zalău.

Citește mai mult

Dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma fara drept

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunile nerespectare a regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, fapte comise în perioada decembrie 2019-aprilie 2020. Două persoane sunt bănuite de comiterea faptelor.

Citește mai mult

Sălăjenii au primit echipamente de protecție de la Guvernul Ungariei

Având în vedere eforturile noastre pentru combaterea virusului Covid-19, trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi și să fim uniți în astfel de momente grele. Astfel Organizația Județeană UDMR Sălaj a intermediat donația oferită de Guvernul Ungariei, prin Consulatul General al Ungariei din Cluj-Napoca.

Citește mai mult