ANOFM anunță stabilirea unui nou număr unic de apel pentru informarea cetățenilor

Noul număr de telefon optimizează serviciul de informare efectuat de ANOFM, scurtând timpii de așteptare. Astfel, încă din faza de inițiere a apelului, cetățenii vor putea fi repartizați către operatorii call-centerului, în funcție de categoria în care se încadrează. Call-centerul va funcționa în același interval orar ca și până în prezent, respectiv între orele 9 -16 de luni până joi și vineri între 9 – 13.

Citește mai mult

Scumpiri de la o lună la alta : Mâncarea și serviciile tot mai scumpe

Potrivit Direcției Județene de Statistică (DJS) Sălaj, în luna martie 2020 prețurile de consum, pe toată țara, au crescut în medie, cu 0,50 la sută, comparativ cu luna februarie 2020, iar comparativ cu luna martie 2019 prețurile au crescut în medie cu 3,05 la sută.

Citește mai mult

Autostrada Transilvania: românii, turcii și spaniolii se bat pe tronsonul Zimbor : Poarta Sălajului

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit trei oferte la licitația pentru proiectarea și execuția a 12 kilometri din Autostrada Transilvania, cuprinși între Zimbor și Poarta Sălajului. Astfel, pentru contractul estimat la 730 de milioane de lei se luptă constructorul român Umbrărescu, o firmă din Spania și una din Turcia, potrivit ministrului Transporturilor Lucian Bode.

Citește mai mult