Liceul Tehnologic Ioan Ossian din Șimleul Silvaniei, modernizat cu bani europeni

1.800.000 de euro, fonduri europene, urmează să fie investiți în orașul Șimleu Silvaniei. Este vorba despre proiectul ”Modernizare și dotare cămin elevi – Liceul Tehnologic Ioan Ossian”, care a fost semnat în cursul zilei de astăzi de edilul Septimiu Țurcaș.

Citește mai mult

În curând la Zalău vom avea căsătorii în aer liber

Spațiul în care se vor oficia căsătoriile este un „foișor cu fundație” în suprafață de 75 de metri pătrați. Lucrările de amenajarea includ: consolidarea zidului ansamblu beci, refacerea tencuirea și placarea zidurilor de piatră, executarea sistemului de drenaj pentru captarea apelor din infiltrații, execuție foișor și placarea acestuia pe o suprafață de 65 mp și reparații la instalația electrică.

Citește mai mult

Ministrul de Interne anunță că piețele agroalimentare rămân deschise

Piețele agroalimentare rămân deschise pe toată perioada stării de urgență, pentru agricultorii care prezintă certificat de producător agricol, cu obligația respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, se arată în ultima Ordonanță militară emisă joi de autorități.

Citește mai mult

Spitalul Județean de Urgență Zalău primește 16 aparate noi de ventilație mecanică

Cele 16 aparate de ventilație mecanică vor asigura suportul necesar pacienților unității de primiri urgențe (3 aparate dintre care unul portabil), secției de anestezie și terapie intensivă din cadrul Spitalului județean (7 aparate care se adaugă astfel, celor 11 existente) și modulului special de anestezie și terapie intensivă creat în cadrul secției de boli infecțioase a unității spitalicești (6 aparate), au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Sălaj.

Citește mai mult