În curând la Zalău vom avea căsătorii în aer liber

Lucrarea privind amenajarea unui loc de căsătorii în Parcul central, demarată de municipalitate continuă în această perioadă. Investiția, în valoare de peste 59.000 de euro aprobată în cadrul unei ședințe de Consiliu Local din luna februarie, este realizată de societatea Citadin, aflată în subordinea Primăriei Zalău.

Spațiul în care se vor oficia căsătoriile este un „foișor cu fundație” în suprafață de 75 de metri pătrați. Lucrările de amenajarea includ: consolidarea zidului ansamblu beci, refacerea tencuirea și placarea zidurilor de piatră, executarea sistemului de drenaj pentru captarea apelor din infiltrații, execuție foișor și placarea acestuia pe o suprafață de 65 mp și reparații la instalația electrică. 

Municipalitatea informează că lucrarea va fi finalizată până duminică – 19 aprilie. „În Zalău era nevoie să avem amenajată o zonă pentru căsătorii în aer liber, în natură. Am promis că în prima duminică după Paște, în duminica Tomii, „Altarul de vară” pentru căsătorii va fi terminat. În săptămânile următoare mai avem de amplasat o parte din mobilier: pergole, bănci și instalații de iluminat”, se arată într-o informare a Primăriei Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *