Recrutare si selectie personal la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau

In contextul situației epidemiologice actuale, determinate de pandemia de coronavirus, in conformitate cu prevederile Decretului nr. 195 din 16 martie 2020 privind instituirea stării de urgenta pe teritoriul României si doar pentru situația in care va fi nevoie de suplimentarea numărului de personal, Spitalul Județean de Urgenta Zalău organizează procedura de recrutare si selecție, pentru următoarele categorii de personal:
– medici; – asistenți medicali; – personal sanitar cu studii superioare: – chimiști, – biologi, – biochimiști, – asistenți sociali; – personal auxiliar: – infirmier, – îngrijitor de curățenie, – brancardier.

Citește mai mult

Expoziție online la Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău

Pe site-ul Muzeului Județean de Istorie și Artă Zalău, cei interesați pot vedea cea de-a doua parte a expoziției-album dedicată preocupărilor pentru menținerea și recuperarea sănătății oamenilor. Tema acestei părți este „Serviciul medical între cunoștințe tradiționale și profesionalizare”.

Citește mai mult

Spitalul Județean de Urgență Zalău primește 16 aparate noi de ventilație mecanică

Cele 16 aparate de ventilație mecanică vor asigura suportul necesar pacienților unității de primiri urgențe (3 aparate dintre care unul portabil), secției de anestezie și terapie intensivă din cadrul Spitalului județean (7 aparate care se adaugă astfel, celor 11 existente) și modulului special de anestezie și terapie intensivă creat în cadrul secției de boli infecțioase a unității spitalicești (6 aparate), au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Sălaj.

Citește mai mult