Liceul Tehnologic Ioan Ossian din Șimleul Silvaniei, modernizat cu bani europeni

1.800.000 de euro, fonduri europene, urmează să fie investiți în orașul Șimleu Silvaniei. Este vorba despre proiectul ”Modernizare și dotare cămin elevi – Liceul Tehnologic Ioan Ossian”, care a  fost semnat în cursul zilei de astăzi de edilul Septimiu Țurcaș.

”Am semnat astăzi cel de-al VII-lea proiect european din această sesiune. Modernizare și dotare cămin elevi – Liceul Tehnologic Ioan Ossian. Valoare proiect este de 8.520.959 de lei din care contribuția – 180.340 de lei.

Mă bucur că încă o investiție de aproape 1.800.000 de euro se va concretiza în orașul nostru”, a precizat edilul Țurcaș. Investiția cuprinde: reabilitarea și dotarea căminului pentru elevi (suprafață totală de peste 3.300 mp) cu 54 de camere de cazare din care două camere individuale de cazare pentru elevi cu dizabilitati, dar și alte spații-anexe.

Acestea includ: camere de studii, camere pentru lectură, oficiu de nivel servire masă, spălătorie, călcătorie, o unitate cazare pedagog , camera de cazare pentru izolare  persoane bolnave, cabinet medical, camere curățenie, depozit lenjerie, atelier reparații, camera depozitare și spațiu tehnic, respectiv camera centralei. De asemenea, întregul internat va fi dotat cu mobilier și aparatura electrocasnică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *