FRF : Mesaj de solidaritate in proiectul UEFA EURO 2020

Federația Română de Fotbal salută declarația de intenție a ministrului Tineretului și Sportului, domnul Ionuț Stroe, de a formaliza la nivel guvernamental oferta Bucureștiului de găzduire a mai multor meciuri ale EURO 2020 decât cele alocate până acum, dacă se va pune problema unei redistribuiri. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a avut consultări cu partenerii reprezentativi din proiectul organizării EURO 2020 la București încă de la momentul amânării competiției și a informat UEFA despre această disponibilitate.

În același timp, Federația Română de Fotbal transmite federațiilor partenere în proiectul UEFA EURO 2020 gânduri de solidaritate în aceste vremuri de grele încercări și le asigură că va acționa în continuare în spiritul întrajutorării pentru protejarea familiei fotbalului european. Colegilor olandezi le rezervăm o atenție în plus întrucât Amsterdam este orașul-pereche cu București pentru găzduirea meciurilor din grupa C.

Federația Română de Fotbal își dorește ca toate celelalte 11 orașe-gazdă care au format proiectul inițial al EURO 2020 să poată să-și desăvârșească organizarea turneului și să ofere propriilor suporteri satisfacția unor meciuri de mare interes. Va fi o sărbătoare cu atât mai mare după ce omenirea va fi trecut prin încercarea acestei pandemii. Doar în conceptul inițial, acela de a crea o Europă unită prin fotbal, prin punțile construite de suporteri, s-ar ajunge la marea bucurie a celebrării a 60 de ani de la primul Campionat European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *