Asociația Județeană de Fotbal Sălaj : soluții pentru campionate

Competițiile AJF Sălaj în anul 2020 au început la 8 martie.

Din campionatul  de Liga a IV-a  rezulta campioana județului  Sălaj care ne  va reprezenta la barajul de promovare in Liga a III-a  cu campioana județului Bihor. La 8 martie 2020  Liga a IV-a avea disputate 14 etape din totalul de 22, care au inclus tur si retur la cele 11 echipe participante. Clasamentul  la data întreruperii campionatului,  cu 13 jocuri disputate primele doua era :  

1. Sportul Simleu Silvaniei- 11 j,  1 egal, 1 esec,  golav. 60- 9, puncte 34.

2. Rapid Jibou                   – 11 j,  1 egal, 1 esec,  golav. 55-14,puncte 34.

Dupa previziunile specialistilor cele mai  mari sanse de a reprezenta Salajul sunt Sportul Simleu 2007  si Rapid Jibou . Fiecare are sansa , conform tacticii si pregatirii sale. Din Bihor, mai mult ca sigur ca va veni CAO Oradea- o echipa foarte puternica la ora actuala cu obiectiv Liga III-a.

In Bihor CAO Oradea are 15 jocuri disputate, fara egal, fara esec, 69-6,45p iar pe loc 2 Viitorul Bors cu  12joc,   2egal,   2esec, goluri   60-20  si 38p.AJF Bihor are in Liga a IV-a  , 16 echipe- printre care Crisul Santandrei-loc 3 cu 31p, Unirea Valea lui Mihai loc 6 cu 27p, Olimpia Salonta  loc 12 cu 13p, Foresta Tileagd loc 13 cu 13p,  Bihorul Beius loc14 cu 13p, Crisul Alesd loc 16cu 9p.Practic Club Atletic Oradea defileaza in campionat.

Federatia Romana  de Fotbal a stabilit ca termen  de comunicare a campioanelor  data de 8 iunie 2020, ultima etapa din liga a IV-a trebuind sa se incheie pe duminica 7 iunie 2020. Dat fiind starea de urgenta, doar Biroul Executiv al AJF Salaj poate stabili modul de incheiere al campionatului Ligii   a IV-a , dar numai dupa cunoasterea deciziei FRF de restabilire a datei de incheiere a campionatului. De ce ? Pentru ca datele de disputare la tur si retur  pentru baraj liga III-a  de  13 si 20 iunie 2020 nu mai sunt de actualitate, ele fiind inlocuite de FRF cu alte date de baraj.

Contactat, presedintele AJF Salaj, Daniel Sabou a declarat:

Sunt in asentimentul echipelor participante la Liga IV-a de a găsi cele mai bune soluții de final a campionatului. După comunicarea deciziilor in teritoriu de către FRF,  referitor la data finalizării campionatelor  interne ale AJF- urilor  care depind de datele disputării barajului de promovare,   voi convoca Biroul Executiv al AJF Sălaj. Vor mai fi in discuție competițiile de Liga V-a, copii si juniori, semifinalele Cupei României precum si probleme tehnice. Sunt in contact permanent telefonic cu delegații din teritoriu. Deocamdată pe primul loc este viata si siguranță tuturor.  Cu aceasta ocazie le doresc tuturor oamenilor de fotbal, „Sărbători Luminate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *