Handbalistele de la HC Zalău, pregătire individuală în următoarele două săptămâni

Cu toate că managerul Gheorghe Tadici a decis ca echipa de handbal să-și continue pregătirea după programul normal stabilit, situația s-a schimbat în cursul zilei de marți, după ce Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a solicitat prelungirea perioadei de suspendare a campionatului până la data de 16 aprilie.

„Am decis să ne pregătim în continuare după programul pe care l-am stabilit, sigur cu luarea tuturor măsurilor necesare ca fetele să fie în siguranță în toată această perioadă. Însă, în această dimineață (marți, n.r.), Consiliul de Administrație a cerut prelungirea perioadei de suspendare a campionatului până în data de 16 aprilie, astfel că am reanalizat situația, iar în următoarele zece zile, fetele vor avea un program de pregătire individuală. O să vedem cum evoluează lucrurile în această perioadă, poate situația se mai ameliorează, pentru că dacă în 16 aprilie se reia campionatul, cel târziu în data de 4 va trebui să începem pregătirile”, a declarat Gheorghe Tadici.

Managerul de la HC Zalău nu este de acord cu „îngheţarea” campionatului, cum au propus cluburile de volei şi de baschet.

„Campionatele trebuie duse la bun sfârşit, nu se pot îngheţa cum cer cei de la volei şi baschet”, a mai precizat fostul selecţioner al naţionalei feminine de handbal.

Handbal Club Zalău se va putea pregăti în formulă completă după reluarea pregătirilor, având în vedere că cele patru handbaliste convocate la lotul naţional s-au întors la club din cauza amânării turneului preolimpic.

Reamintim că aproape toate competiţiile sportive au fost sistate în România până la finalul acestei luni din cauza pandemiei de  Coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *