Producătorul Michelin reia activitatea progresiv la Uzina din Zalău

Producătorul de anvelope Michelin a reluat producția de cord metalic utilizat în producția de anvelope la Zalău.

Reprezentanții companiei vin cu vești bune, iar Michelin Cord, unde lucrează aproximativ 700 de angajați Sălăjeni își reia progresiv activitatea.

Din data de 8 aprilie, activitatea de producție de la Zalău Cord este reluata progresiv. Masurile sanitare necesare au fost implementate, conform cu legislația in vigoare si cu reglementările interne, prioritatea noastră fiind sa ne protejam sănătatea si siguranța angajaților noștri. Uzina de la Floriști si Uzina Zalău Anvelope rămân deocamdată închise, cu excepția anumitor activități critice sau cu foc continuu, care au un program specific„, a precizat pentru AGERPRES, Alina Marcu, PR manager Michelin Central and South Europe.

Pana in acest moment, compania Michelin are in Romania trei uzine, doua la Zalau si una la Floresti in judetul Prahova si aproximativ 3.800 de angajati.

Una dintre fabricile din Zalau furnizeaza cord metalic uzinelor din cadrul grupului, iar cea de-a doua produce diverse tipuri de anvelope.

La nivel european constructorii auto au oprit producția de mașini, iar majoritatea producătorilor de componente au oprit producția în contextul extinderii epidemiei de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *